Home»ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»Η Ρένα Χαλιώτη στηρίζει Αμπατζόγλου για το Μαρούσι

Η Ρένα Χαλιώτη στηρίζει Αμπατζόγλου για το Μαρούσι

0
Shares
Pinterest Google+

«Στην εικοσάχρονη πορεία μου στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας, έχω αποδείξει έμπρακτα την αγάπη μου και τη συμπαράστασή μου προς τον πολίτη και τα προβλήματά του. Επίσης έχω αποδείξει έμπρακτα την αγάπη μου στην πόλη μας μέσα από την επίλυση σοβαρών προβλημάτων τα οποία χρόνιζαν, όπως οριοθέτηση ρέματος Σαπφούς, ένταξη Σωρού, αποστραγγιστικό σε γειτονιές όπου ήταν απαραίτητο και πολλά άλλα, τα οποία γνωρίζουν όλοι όσοι παρακολουθούν την εξέλιξη της πόλης και την πορεία του καθενός από εμάς τους εκλεγμένους. Στην κρίσιμη λοιπόν καμπή στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται η χώρα αλλά και η πόλη μας λόγω των συγκυριών, θεώρησα αυτονόητο να στηρίξω τον Δημοτικό Συνδυασμό «Νέα Εποχή» με «μπροστάρη» τον υποψήφιο Δήμαρχο Θοδωρή Αμπατζόγλου.

Ο Θοδωρής Αμπατζόγλου είναι ένας συμπολίτης μας
με μακρά πορεία και εμπειρία σε θέσεις υψηλής ευθύνης και τα κατάφερε με επιτυχία όπως όλοι γνωρίζουμε (Διοικητής ΙΚΑ, Διοικητής ΟΑΕΔ, πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ.λπ.) Θεωρώ λοιπόν ότι αξίζει τον κόπο οι συμπολίτες μας -εκτιμώντας την πορεία του αυτή αλλά και το ακέραιο του χαρακτήρα του- να του δώσουν την ευκαιρία να διοικήσει το Μαρούσι!  Έναν Ολυμπιακό Δήμο!  Ένα Δήμο που παρά τα προβλήματα που δημιουργούνται από το γεγονός ότι είναι έδρα μεγάλων επιχειρήσεων οι οποίες φορτώνουν το κυκλοφοριακό της πόλης με ότι αυτό συνεπάγεται, ωστόσο είναι μια πόλη που έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης σε όλα τα επίπεδα.

Αυτή τη στιγμή φεύγει ένας επιτυχημένος Δήμαρχος, ο Γιώργος Πατούλης, για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής. Σίγουρα θα υπάρξουν κλυδωνισμοί… Όμως η ομάδα που στελεχώνει τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου είναι αυτή τη στιγμή η «δυνατότερη ομάδα». Η ομάδα που μπορεί να διοικήσει την πόλη μας. Άνθρωποι με εμπειρία, άνθρωποι έντιμοι, οι οποίοι έχουν αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα και αμεσότητα τα τρέχοντα προβλήματα της πόλης μας και των πολιτών.

Όλα αυτά με οδήγησαν να συστρατευθώ στη δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή» και είμαι αποφασισμένη να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις προς την επίτευξη του σκοπού αυτού. Όλοι οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι αυτή η δημοτική παράταξη μπορεί να «στηρίζεται» από ένα μεγάλο κόμμα, όμως είναι ανοιχτή αγκαλιά για όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν και να αγωνισθούν μαζί μας! Στα δημοτικά δρώμενα, όλοι εμείς οι εκλεγμένοι -αλλά και ο εκάστοτε Δήμαρχος της πόλης- είμαστε «οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας» και οφείλουμε να υπηρετούμε τους πολίτες που μας εξέλεξαν αλλά και αυτούς που είχαν άλλη επιλογή αλλά δεν παύουν να είναι και αυτοί πολίτες».

Previous post

Ο Ανδρέας Πετρουλάκης σκιτσάρει για την υπόθεση Novartis

Next post

Εκοιμήθη ο Επίσκοπος Κισουμου Αθανάσιος