Home»ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ Αμπατζόγλου-Καραμέρου

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ Αμπατζόγλου-Καραμέρου

0
Shares
Pinterest Google+

Η πρόσφατη ανακοίνωση προσχώρησης στον συνδυασμό #Ενωμένο Μαρούσι του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Καραμέρου, των Πέτρου Κούκουζα, Βασίλη Μπούρα και Άννα Φωτοπούλου προκάλεσε έντονη πολιτική αντιπαράθεση με τον συνδυασμό Νέα Εποχή του Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποδίδει στον συνδυασμό Καραμέρου τον πολιτικό μανδύα του ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζοντας και το ψηφοδέλτιο Δούρου με το οποίο αναδείχθηκε αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, με τελευταίο να απαντά ότι η παράταξή του «δημιουργήθηκε στις γειτονιές και όχι σε κομματικά γραφεία». Μάλιστα, με αφορμή την ανακοίνωση προσχώρησης της κίνησης ΔΡΑΣΗ στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η οποία στηρίζει επίσημα τον Θ. Αμπατζόγλου, ο Γ. Καραμέρος θυμίζει την ανακοίνωση που είχε εκδώσει επί κυβέρνησης Σαμαρά η πολιτική κίνηση, με την οποία εξέφραζε την διαφωνία της για τον διορισμό Αμπατζόγλου ως πρόεδρος του ΟΑΕΔ. Από την πλευρά του, ο Θ. Αμπατζόγλου κάνει λόγο για «μετρήσιμα θετικά αποτελέσματα» επί της συγκεκριμένης θητείας του, ενώ χαρακτηρίζει ως «αποτυχημένη» την θητεία Καραμέρου στην Περιφέρεια.

Ακολουθούν αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ: «Ο κ. Καραμέρος επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για το Μαρούσι»

«Με αφορμή τη συμμετοχή νέων γνωστών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο του κ. Καραμέρου οφείλουμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα: Καλωσορίζουμε στον αγώνα των αυτοδιοικητικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου, την επίσημη υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι . Την παράταξη που ηγείται ο μέχρι χθες “ανεξάρτητος” αντι-περιφερειάρχης της κας Δούρου , ο κ. Γ. Καραμέρος. Αν και όλος ο κόσμος το γνώριζε, τελικά δεν άντεξαν για πολύ και αποκάλυψαν την αλήθεια. Με μια φωτογραφία και με μια δήλωση,  βγήκε στο ΦΩΣ η πραγματική τους κομματική ταυτότητα. Μία ταυτότητα βέβαια που εδώ και πολύ καιρό, είχαν αναδείξει τα φιλικά ΜΜΕ προς το ΣΥΡΙΖΑ. Ο δήθεν ανεξάρτητος από κομματικές εξαρτήσεις συνδυασμός Ενωμένο Μαρούσι του κ. Καραμέρου, πήρε το «κανονικό» του χρώμα. Ο κ. Καραμέρος είναι η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για το Μαρούσι. Ο κ. Καραμέρος δίνει μάχη για το ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι, όπως έδινε μάχη και ως υποψήφιος με το συνδυασμό της κας Δούρου.

Πλέον οι πολίτες του Αμαρουσίου θα μπορέσουν χωρίς σκιές και χωρίς παραμορφωτικούς φακούς, να αξιολογήσουν τα πρόσωπα, τα προγράμματα, τα πεπραγμένα , τις αρχές και τις αξίες όλων των υποψηφίων.  Ώστε στη συνέχεια να επιλέξουν τον κατάλληλο Δήμαρχο που θα εγγυηθεί,  αφενός ότι το έργο που έχει γίνει στο Μαρούσι τα προηγούμενα χρόνια δεν θα πάει χαμένο και αφετέρου που θα αναλάβει την ευθύνη να πάει η πόλη μας ακόμη πιο ψηλά, στη Νέα Εποχή, με πρωταγωνιστή τον πολίτη. Με εμπιστοσύνη στην κρίση των συμπολιτών μας, θα διεκδικήσουμε τη θετική ψήφο τους, για να αποτελέσει η επόμενη περίοδος, εποχή ενότητας και δημιουργίας για το Μαρούσι και όχι εποχή διχασμού και ακυβερνησίας».

#ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ: «Δημιουργηθήκαμε στις γειτονιές, όχι σε κομματικά γραφεία»

«Το # Ενωμένο Μαρούσι έχει ήδη ανακοινώσει 44 υποψηφίους κάθε κομματικής προέλευσης απ΄ όλο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι, δεν ξεχωρίζουμε τους πολίτες σε μπλε, κόκκινους ή πράσινους – όλοι χρειάζονται στο ανεξάρτητο και πολύχρωμο # Ενωμένο Μαρούσι. Και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Άλλωστε η δική μας παράταξη δεν δημιουργήθηκε σε κομματικά γραφεία, αλλά στις γειτονιές της πόλης μας μαζί με τους δημότες του Αμαρουσίου. Σε ό,τι αφορά τον υποψήφιο δήμαρχο που διορίστηκε και επιβλήθηκε από συγκεκριμένα κομματικά στελέχη, δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι. Τα λέει όλα ένα παλαιότερο δελτίο τύπου (επισυνάπτεται) της πολιτικής κίνησης Δράση, σχετικά με τον διορισμό του ως επικεφαλής του ΟΕΑΔ. Εμείς απλά τονίζουμε ότι στο πρόσφατο συνέδριό της, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Δράση ανακοίνωσε τη συμπόρευσή της με τη Νέα Δημοκρατία.

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ: «Ο κ. Καραμέρος πρέπει να συνηθίσει το κοστούμι του ΣΥΡΙΖΑ»

«Με αφορμή την απάντηση του κ. Καραμέρου και την επίθεση λάσπης στο πρόσωπο του κ. Θ. Αμπατζόγλου οφείλουμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα: Η σπουδή του κυρίου Καραμέρου να μας απαντήσει με κίτρινα σχόλια και όχι επί της ουσίας, δείχνει την προσπάθειά του να κρύψει από τους Μαρουσιώτες τη δική του κομματική ταυτότητα ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την υποψηφιότητά του. Αυτή όμως δεν κρύβεται! Όλη η Ελλάδα γνωρίζει τον κ. Καραμέρο, και όλο το Μαρούσι γνωρίζει τον κ. Κούκουζα. Ότι όμως και να πει ο κ. Καραμέρος, μία είναι η αλήθεια. Ότι η υποψηφιότητα Καραμέρου είναι υποψηφιότητα ΣΥΡΙΖΑ και το ψηφοδέλτιο “Ενωμένο Μαρούσι” φέρει τη σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Καραμέρος παριστάνει τον ανεξάρτητο ενώ γνωρίζουμε ότι επί 5 χρόνια τώρα είναι διορισμένος Αντιπεριφερειάρχης με σφραγίδα «Τσίπρα -Δούρου». Επί 5 χρόνια τώρα δίνει δημοσίως μάχες υπέρ του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη ο κ. Καραμέρος, όλο τον καιρό της πολιτικής του ενασχόλησης με το Μαρούσι, απέφυγε να αναφερθεί στα 5 αποτυχημένα χρόνια θητείας του στο πλευρό της κ. Δούρου και κυρίως απέφυγε να θυμίσει στους Μαρουσιώτες ποιό το καλό που έφερε στην πόλη μας, ως Αντιπεριφερειάρχης Αττικής με τη σφραγίδα Τσίπρα-Δούρου. Μήπως μόνο εμπόδια; Θυμίζουμε στον κ. Καραμέρο πως σε αντίθεση με αυτόν, ο επικεφαλής της παράταξής μας κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, από όποια θέση ευθύνης και αν υπηρέτησε έφερε μόνο μετρήσιμα θετικά αποτελέσματα, για την πατρίδα μας. Εμείς επιπλέον, έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να συγκρουστούμε για το καλό της τοπικής αυτοδιοίκησης απέναντι σε οποιαδήποτε κυβέρνηση. Δεν έπραξε όμως το ίδιο ο κ. Καραμέρος, απέναντι στις καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, το αντίθετο, συντάχθηκε απόλυτα μαζί τους ακόμη και όταν η Αττική θρήνησε θύματα, σε διαδοχικές και διαφορετικές τραγικές συγκυρίες.

Είμαστε βέβαιοι, ότι οι πολίτες του Αμαρουσίου- που έχουν και κρίση και υψηλές απαιτήσεις – θα πουν ένα μεγάλο “όχι” σε αυτούς τους γνωστούς πια, που κινούνται μεταξύ λαϊκισμού και πολιτικού μασκαρέματος υπό τον μανδύα της δήθεν πολιτικής ανεξαρτησίας. Οι Απόκριες τέλειωσαν κάπως απότομα για τον κ. Καραμέρο, οπότε του συνιστούμε ψυχραιμία. Μέχρι το Μάϊο θα πρέπει να συνηθίσει το κοστούμι του ΣΥΡΙΖΑ. Η παράταξή μας “Μαρούσι – Νέα Εποχή” με υποψήφιο δήμαρχο τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου, συνεχίζει αταλάντευτα και δυναμικά την κατάρτιση του προγράμματός της και την πορεία νίκης μαζί με την Μαρουσιώτικη κοινωνία, που θα διασφαλίζει ενότητα και αναπτυξιακή προοπτική για την πόλη που ζούμε και αγαπούμε.»

Previous post

Κοροϊδία με πλεόνασμα

Next post

Η σύζυγος του Βούτση, εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κηφισιά!